Resol tots els teus dubtes a:
extraescolars@ampalasallepremia.cat

Nova Extraescolar de Robòtica ja disponible!
EXTRAESCOLARS LA SALLE PREMIÀ 2017-2018Com cada any intentem oferir activitats adaptades a tots els gustos i necessitats.

Des de l’educació infantil fins a l’ESO, el nombre de participants augmenta considerablement consolidant-les com una de les propostes extra educatives més interessants dins de la nostra escola.Informació de les activitats extraescolars de l'escolaUSUARIS EXTRAESCOLARS


Descobreix algunes de les nostres activitats....


FUSSION DANCE

15 de set. 2013, 9:04 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 1:53 ]

Fusion Dance
Es una activitat on els nens i nenes s’ho passaran d’allò més bé fent coreografies  i diferents activitats amb música de diferents estils.

Es tracta de fusionar música més clàssica amb les noves pistes més modernes i escoltades en l’actualitat, creant coreografies innovadores, divertides i espectaculars.

L’activitat està oberta a nens i nenes des de P-3 fins a 4t d’E.S.O. , ja que dins del mateix grup es crearan dos nivells: els més petits, amb coreografies més senzilles per conèixer el seu cos, i l’altre grup dels més grans amb coreografies més complicades, motivant-los a poder decidir i aportar nous elements.

ESPORT ESCOLAR

6 de nov. 2012, 1:25 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 2:14 ]

Esport Escolar

Apostem per l’esport participatiu, integrador, lúdic i on totes les nenes i nens en són protagonistes independentment de les seves condicions.

Tot i l’esperit poc competitiu de les nostres activitats, participem en les lliguetes i trobades d’esport escolar de la comarca.


Partint de la base que l’esport escolar ha de ser educatiu, hem de fer èmfasi en la nostra filosofia (la no discriminació per cap motiu per la pràctica de l’esport; la participació activa de tots el membres de cada activitat; la cura de la higiene personal; respecte als companys, adversaris, entrenadors i àrbitres; fomentar la companyonia…)

Tenim la pràctica tot l´ any d’un esport mixta amb els seus respectius entrenaments i partits els dissabtes, participant en una lliga contra altres entitats del Maresme.

La temporada començarà a primers d’octubre i finalitzarà a mitjans de juny on jugarem la lliga del CEM (Consell Esportiu del Maresme), les vint-i-quatre hores de Premià de Mar, els tradicionals partits contra pares i la festa de cloenda.Les categories proposades són les següents:

  • Prebenjamí (Cicle Inicial Primària)
  • Benjamí (Cicle Mitjà Primària)
  • Aleví (Cicle Superior Primària)
  • Infantil (1r Cicle ESO)
  • Cadet (2r Cicle ESO)

INICIACIÓ A L'ESPORT

2 de febr. 2012, 10:41 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 2:02 ]

 
INICIACIÓ A L'ESPORT
Es portarà a terme dimarts i dijous, de les 17:00h fins a les 18:15h, al gimnàs de l´escola d´Infantil.

Activitat adreçada als nens i nenes entre tres i quatre anys perquè puguin desenvolupar-se com a persones, tant en l’àmbit cognitiu com en el físic, a través del joc i l'esport. L´infant va descobrint què pot fer amb el seu cos i amb la seva ment, com pot coordinar el moviment i estructurar els pensaments, i viu totes aquestes experiències amb altres companys iguals que ell i gaudint alhora.

La finalitat de l´activitat és el desenvolupament de les competències motrius, cognitives i socioafectives que es posen de manifest a partir del joc i del moviment.
Tracta d'afavorir el desenvolupament global de la persona mitjançant la utilització del moviment i del joc cultural, establint relacions amb els objectes i amb els altres, i el desenvolupament de la identitat i l'autonomia personal.

Es treballarà amb diferents elements, com matalassos, pilotes, cèrcols....

JUDO

2 de febr. 2012, 10:38 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 2:10 ]

 


ARTS ESCÈNIQUES

2 de febr. 2012, 10:36 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 2:09 ]

ARTS ESCÈNIQUES

Plantegem l’activitat des de la vessant lúdica, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes.

L’objectiu no és formar actors o actrius, sinó despertar el plaer per la creativitat i la expressió, aconseguint que els nens i nenes s’alliberin de prejudicis o timideses.

Què aporta doncs l’activitat als nens i nenes?
•Augmenta l’autoestima i la seguretat en sí mateix.
•Millora en la convivència i el treball en grup.
•Coneixement i control de les emocions i sentiments.
•Aprenen a ser constants en les tasques a realitzar.
•Millora en la sociabilitat, especialment en aquells nens i nenes que presenten dificultats per a comunicar-se amb els altres.
•Estimula la creativitat, la imaginació i la espontaneïtat.
•Major consciència dels propis sentits i com utilitzar-los.
•Apropa transversalment coneixements d’altres àrees i coneixements com ara el llenguatge, l’art, la història, la música….
•Millora en la capacitat d’atenció i de memorització.

I sobretot: S’HO PASSEN GENIAL!!!

TALLER D´ANGLÈS AL MIGDIA:

2 de febr. 2012, 10:32 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 2:08 ]

L´activitat es portarà a terme un dia a la setmana, entre les 14:00h i les 15:00h. contem amb la “Witch” (Pilar Ribera), reconeguda professora de Premià. Quan tinguem les llistes dels inscrits es comunicarà el dia per a cada curs.
Constarà de tota mena de distraccions: cançons, pel·lis, manualitats, jocs de taula…amb caràcter lúdic i complementari, amb especial èmfasi en el llenguatge verbal (àrees com pronunciació, comprensió, ampliació del vocabulari i iniciació a la conversa).

ROTACIÓ ESPORTIVA

1 de febr. 2012, 8:12 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 2:13 ]

ROTACIÓ ESPORTIVA

Dilluns i Dimecres de 17 a 18.15h / Dimarts i Dijous de 17 a 18.15h

Consisteix en la iniciació a diversos esports individuals i d´equip.

Bàsquet, hándbol, futbol, tenis, hoquei… De manera lúdica, per infants d´entre 4 i 7 anys. Es fa de manera rotativa, i en funció de les necessitats i preferències del grup. S´intenta que el nen conegui en què consisteixen diferents esports per que mica en mica, pugui anar escollint el que més li agrada i descobrint per al que té més aptituds. Es realitza a l´aire lliure sempre que el temps ho permeti, i en cas de pluja i/o molt fred utilitzaran el gimnàs. A escollir entre horaris de dl.-dc o dm.-dj. No és competitiu ni es realitzaran partits fora de l´horari establert.


TALLER DE DEURES

1 de febr. 2012, 8:10 publicada per Ampa La Salle Premià


TALLER DE DEURES

A partir del mes d’octubre, els alumnes que es quedin a dinar, tornen a tenir un servei que ens ha funcionat molt bé ja fa uns quants cursos. Aquesta activitat organitzada per L’escola i l’associació de Mares i Pares d’alumnes, s’adreça als alumnes de cicle mitjà i superior de Primària i als d’ESO.

El taller es porta a terme a la Biblioteca de l´ ESO, a l´última planta de l’escola, sota la tutela d’un mestre. Recordeu als vostres fills, que havent dinat, poden fer-ne ús per acabar els deures, estudiar o repassar quelcom que precisin. Com que és un espai de treball, s’agrairà als alumnes que col·laborin a crear un bon ambient d’estudi.

Esperem que pugui ser útil per als vostres fills. 

Aquest servei és totalment gratuït.

aCTIVITATS MUSICALS

1 de febr. 2012, 8:07 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 2:17 ]

ACTIVITATS MUSICALS

1-9 of 9

Ċ
Ampa La Salle Premià,
19 de set. 2016, 2:24
Ċ
Ampa La Salle Premià,
19 de set. 2016, 2:20