Extraescolars‎ > ‎

ESPORT ESCOLAR

6 de nov. 2012, 1:25 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de set. 2016, 2:14 ]

Esport Escolar

Apostem per l’esport participatiu, integrador, lúdic i on totes les nenes i nens en són protagonistes independentment de les seves condicions.

Tot i l’esperit poc competitiu de les nostres activitats, participem en les lliguetes i trobades d’esport escolar de la comarca.


Partint de la base que l’esport escolar ha de ser educatiu, hem de fer èmfasi en la nostra filosofia (la no discriminació per cap motiu per la pràctica de l’esport; la participació activa de tots el membres de cada activitat; la cura de la higiene personal; respecte als companys, adversaris, entrenadors i àrbitres; fomentar la companyonia…)

Tenim la pràctica tot l´ any d’un esport mixta amb els seus respectius entrenaments i partits els dissabtes, participant en una lliga contra altres entitats del Maresme.

La temporada començarà a primers d’octubre i finalitzarà a mitjans de juny on jugarem la lliga del CEM (Consell Esportiu del Maresme), les vint-i-quatre hores de Premià de Mar, els tradicionals partits contra pares i la festa de cloenda.Les categories proposades són les següents:

  • Prebenjamí (Cicle Inicial Primària)
  • Benjamí (Cicle Mitjà Primària)
  • Aleví (Cicle Superior Primària)
  • Infantil (1r Cicle ESO)
  • Cadet (2r Cicle ESO)

Comments