Notícies‎ > ‎

Recollida solidària de joguines

19 de nov. 2013, 0:51 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 de nov. 2013, 2:15 ]
 
Per novè curs consecutiu, us proposem l’oportunitat de participar juntament amb les vostres filles i fills en la recollida solidària.

Iniciem una campanya de recollida de joguines en perfecte estat .

Si ens entregueu joguines en mal estat haurem de llençar-les, us preguem ens faciliteu la feina i no ens les porteu les que estan trencades o hi manquen peces.

En aquests moments hi ha altres campanyes en marxa, però considerem escaient que els nens es solidaritzin tenint l’oportunitat de despendre’s de quelcom seu, convidant-los a ser solidaris amb altres infants, compartint i valorant que les joguines que ja no utilitzen poden donar una bona estona de felicitat a algun altre infant

Us proposem que ens feu arribar totes les joguines en molt bon estat de conservació i les dipositeu dins de bosses, al costat de secretaria de l’escola fins el divendres 20 de desembre. Recordem als d’infantil que la secretaria de l’escola és al hall de l’edifici gran.

Una vegada recollides i classificades les entregarem a Càritas de Mataró perquè les utilitzi en les seves campanyes solidàries

Amb el bon gest que estarem fent, tots plegats estem ajudant a repartir il.lusió als infants amb menys recursos i ben a prop nostre.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració i suport.

 

 

Comments