Notícies‎ > ‎

Xerrada: Ser pares avui en dia

25 de març 2014, 15:43 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 25 de març 2014, 15:43 ]

L’ESCOLA DE PARES US CONVIDA A PARTICIPAR A LA XERRADA

 
Ser pare sempre ha estat tot un repte. Però ser pare avui en dia multiplica la dificultat d’aquest rol. Són moltes les variables que cal tenir en compte a l’hora d’educar els nostres fills i molts els canvis que s’han produït a la societat en molt poc temps. La nostra manera de ser pares és molt diferent a la manera en què ho eren els nostres pares... O potser no tant?
En aquesta xerrada parlarem d’alguns dels condicionants amb que ens trobem els pares d’avui en dia: analitzarem els diferents models de família; el rol de la dona en la societat actual i el complex de superwoman; el paper que donen als pares i mares la publicitat i els mitjans de comunicació; el paper de les noves tecnologies en les relacions familiars i en l’educació; la tasca de compaginar feina i família; situacions que afecten a la manera en que exercim el rol de pares... tot plegat per acabar concloent quines són les estratègies que ens faran assolir una paternitat serena i responsable.  

La xerrada serà a càrrec de la Yolanda Muñoz Fernández Psicòloga clínica llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona, compta amb estudis de postgrau i mestratge en psicologia familiar sistèmica i psicologia clínica i de la salut.  

Aquesta conferència tindrà lloc el proper dijous 3 d’abril a les 21h a la sala d’audiovisuals, al segon pis de l’escola.

Comments