Notícies‎ > ‎

XIII OLIMPÍADES «LA SALLE PREMIÀ»

18 d’abr. 2013, 13:13 publicada per Ampa La Salle Premià   [ actualitzat el 19 d’abr. 2013, 6:07 ]
XIII OLIMPÍADES «LA SALLE PREMIÀ»
Arriben les Olimpíades i de nou l’Associació de Pares i Mares us convidem a participar, presenciar i animar els esportistes que participaran en aquesta nova edició de les nostres olimpíades escolars. Aquest any afegim a l’atletisme, el futbol i el bàsquet. I no hi ha proves de participació per pares. La jornada tindrà lloc al camp de futbol gran i a les pistes de ...l’escola el diumenge 12 de maig de 2013, entre les 9 hores i les 14 hores aproximadament. Les proves es desenvoluparan en vàries sèries i partits de la mateixa categoria.
CATEGORIA PROVES
P3-P4-P5 d’INFANTIL i 1er-2on de PRIMÀRIA 60 metres llisos, salt de llargada, relleus i futbol

3er-4art-5è-6è de PRIMÀRIA I ESO 60 metres llisos, salt de llargada, futbol i bàsquet

Els participants podran fer les dues proves individuals (60 metres llisos i salt de llargada) però hauran de triar una de les col.lectives relleus o futbol (els participants de P3,P4,P5, 1er i 2on) i futbol o bàsquet la resta de participants.
A partir de 3er de PRIMÀRIA els partits seran classe A contra classe B, sempre que hi hagi prou participants.
Tots els nens que facin esport col.lectiu hauran de dur de manera imprescindible la samarreta groga de l’escola. Us demanem que tots intenteu portar calçat esportiu, tant els participants com els espectadors, ja que tenim el camp de gespa artificial i caldria preservar-lo de calçat inadequat.
El lliurement de medalles dels més petits (Infantil) es realitzarà quan finalitzin les seves proves, i la resta de medalles es donaran al finalitzar la resta de proves.
Els horaris es lliuraran més endavant.
Per poder participar heu d’omplir la butlleta de participació, indicant les proves a les quals voleu competir, i signant les bases de participació abans del divendres 26 d’abril. Si us plau respecteu la data perquè necessitem temps per fer els grups de futbol i bàsquet.
Voldríem engrescar a tots els pares i mares perquè vingueu i animeu als vostres fills i filles. Tots i totes tindran un petit recordatori de la seva participació i junts farem que el diumenge 12 de maig sigui un dia joiós i esportiu.
 
 

 
Comments