El Vespre de l'AFA

L'Assamblea General Ordinària és una reunió anual d'obligatori cumpliment segons els Estatuts de l'Associació que convoca la Junta de l'AFA i oberta a tots els socis. En ella es posa a debat la gestió de la Junta i es mostra l'estat de comptes de l'entitat, amb l'aprovació posterior dels assistents. 

Sobre aquest concepte de completa formalitat, la Junta pretén transformar aquest acte en un event  càlid, interessant, distés, participatiu i integrador: el Vespre de l'AFA.   

El Vespre de l'AFA és la principal oportunitat que Junta i socis tenen per interaccionar amb més proximitat, i d'intercanviar opinions, propostes i inquietuts relacionades amb l'Associació i, a la fi, amb el benestar del nostres fills i filles a l'escola.

L'event es desenvolupa en el Cau, espai d'ús exclussiu per activitats gestionades des de l'AFA que ha sigut reformat i dissenyat per dotar-lo de multi-funcionalitat i generar un ambient càlid per portar a terme les activitats.

El Vespre de l'AFA acostuma a estructurar-se en tres parts. En primer lloc es fa una xerrada sobre algun tema de vanguardia per conferenciants contrastats d'alt nivell i sota un format completament informal. A continuació compartim uns minuts distesos al voltant d'un pica-pica que aprofitem per trencar barreres, conèixe'ns i establir noves relacions. Seguidament es dona pas a una presentació breu i alegre en la que de forma participativa i integradora els diferents membres de la Junta fan un repàs de les fites més relevants assolides en el curs anterior, el projectes clau pel curs vigent, i com marquen els estatuts, rectificació i aprovació dels membres de la Junta i dels comptes econòmics de l'Associació. 

Finalment, i no menys important, s'obre un torn de precs i preguntes entre els assistens per compartir dubtes, propostes i inquietuts.

El Vespre de l'aFA - Curs 2023-2024

Benvolgudes Famílies!

Tenim el plaer de convidar-vos al “Vespre de l’AFA” que es durà a terme el proper 22 de Novembre al Cau a partir de les 19 hores i que presentarà el següent programa:

Xerrada - 19:00h

PICA-PICA - 20:30h

Després de la xerrada hi haurà un PICA–PICA i refrigeris per a tothom. A més, també podreu aprofitar per a conèixer els membres de la Junta de l'AFA, xerrar amb ells compartir totes aquells dubtes i inquietuds que tingueu.

CAPgirem l'AFA - 21:00h

A “Capgirem l’AFA” revisarem les activitats realitzades el curs passat, les propostes pel present, els pressupostos i podrem escoltar de viva veu tot allò que vulgueu explicar. Per poder votar s'ha de ser membre de l'AFA. També escollirem la causa solidària a què destinar els donatius de la loteria de Nadal (podreu promocionar la vostra proposta a l'assemblea, agrairem ens la feu arribar prèviament per introduir-la a la documentació)

Durant l'assemblea es procedirà a votar Junta Directiva per un nou període de 2 anys. Per presentar candidatura cal que envieu un correu a info@ampalasallepremia.cat amb una presentació dels integrants (han de ser de l'AFA) abans del 17 de novembre.

Quedeu doncs convidats a assistir-hi i fer del Vespre de l’AFA una jornada profitosa i divertida. Podeu trobar l'ordre del dia AQUI

PER QUE L’AFA SOM TOTS!

Edicions anteriors

Xerrada 2018-2019

FERRAN BARRI  - https://psicobarri.wordpress.com/ 

“Assetjament escolar: Detecció i solució del problema” 

Psicòleg, periodista i professor a l’ensenyament públic a primària i secundària amb més de 25 anys d’experiència, en Ferran Barri és un estudiós del fenomen de l’assetjament escolar (bullying) i d’altres problemàtiques de relació entre alumnes. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació (televisió, radio, premsa escrita) en la difusió d’informacions relatives a la convivència escolar. 

Presideix SOS BULLYING, entitat creada l’1 de novembre de 2004 per atendre totes les persones amb problemes de convivència a les aules, l’estudi d’aquestes problemàtiques i la difusió d’informacions i proposta de solucions mitjançant la publicació en medis de comunicació, cursos de formació i conferències.

Fruit dels seus estudis i experiència, ha escrit l’obra SOSBULLYING, prevenir el acoso escolar y mejorar la convivencia

Xerrada 2017-2018

FERRAN LATORRE  - www.ferranlatorre.com 

“Del 8b als 8000 m. L’aventura d’atrevir-se”

Una vida dedicada a l’escalada, una vida dedicada a una vocació. 

En Ferran, alpinista d'elit, ens farà un repàs de la seva carrera esportiva i com ha fet de la seva vocació  una professió sense perdre l’esperit original: gaudir de la muntanya en la seva màxima expressió. Tota una vida plena de reptes amb la mirada posada en que res és impossible. 

Una filosofia que podríem aplicar tots i totes nosaltres en la nostra vida.