El Vespre de l'AFA

L'Assamblea General Ordinària és una reunió anual d'obligatori cumpliment segons els Estatuts de l'Associació que convoca la Junta de l'AFA i oberta a tots els socis. En ella es posa a debat la gestió de la Junta i es mostra l'estat de comptes de l'entitat, amb l'aprovació posterior dels assistents.

Sobre aquest concepte de completa formalitat, la Junta pretén transformar aquest acte en un event càlid, interessant, distés, participatiu i integrador: el Vespre de l'AFA.


El Vespre de l'AFA és la principal oportunitat que Junta i socis tenen per interaccionar amb més proximitat, i d'intercanviar opinions, propostes i inquietuts relacionades amb l'Associació i, a la fi, amb el benestar del nostres fills i filles a l'escola.

L'event es desenvolupa en el Cau, espai d'ús exclussiu per activitats gestionades des de l'AFA que ha sigut reformat i dissenyat per dotar-lo de multi-funcionalitat i generar un ambient càlid per portar a terme les activitats.

El Vespre de l'AFA acostuma a estructurar-se en tres parts. En primer lloc es fa una xerrada sobre algun tema de vanguardia per conferenciants contrastats d'alt nivell i sota un format completament informal. A continuació compartim uns minuts distesos al voltant d'un pica-pica que aprofitem per trencar barreres, conèixe'ns i establir noves relacions. Seguidament es dona pas a una presentació breu i alegre en la que de forma participativa i integradora els diferents membres de la Junta fan un repàs de les fites més relevants assolides en el curs anterior, el projectes clau pel curs vigent, i com marquen els estatuts, rectificació i aprovació dels membres de la Junta i dels comptes econòmics de l'Associació.

Finalment, i no menys important, s'obre un torn de precs i preguntes entre els assistens per compartir dubtes, propostes i inquietuts.

El Vespre de l'aFA - Curs 2018-2019

Benvolgudes Famílies!

Tenim el plaer de convidar-vos al “5è Vespre de l’AFA” que es durà a terme el proper 8 de Novembre al Cau a partir de les 19 hores i que presentarà el següent programa:

Xerrada - 19:00h

FERRAN BARRI - https://psicobarri.wordpress.com/

“Assetjament escolar: Detecció i solució del problema”

Psicòleg, periodista i professor a l’ensenyament públic a primària i secundària amb més de 25 anys d’experiència, en Ferran Barri és un estudiós del fenomen de l’assetjament escolar (bullying) i d’altres problemàtiques de relació entre alumnes. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació (televisió, radio, premsa escrita) en la difusió d’informacions relatives a la convivència escolar.

Presideix SOS BULLYING, entitat creada l’1 de novembre de 2004 per atendre totes les persones amb problemes de convivència a les aules, l’estudi d’aquestes problemàtiques i la difusió d’informacions i proposta de solucions mitjançant la publicació en medis de comunicació, cursos de formació i conferències.

Fruit dels seus estudis i experiència, ha escrit l’obra SOSBULLYING, prevenir el acoso escolar y mejorar la convivencia.

El Bullying és un fenomen de comportament social, principalment entre nens en edat escolar, cada vegada més freqüent. Des de les famílies, tot i que llegim i sabem que existeix, tenim la tendència a pensar que això és aliè als nostres fills i filles, i que ells mai seran protagonistes de casos de Bullying, ja sigui com assetjadors o com assetjats.

Des de l’AMPA creiem molt interessant i d’utilitat la proposta de conferència d’en Ferran Barri, qui ens obrirà els ulls a com detectar possibles casos i la ment a com intentar trobar solucions per evitar-los


PICA-PICA - 20:00h

Després de la xerrada hi haurà un PICA–PICA i refrigeris per a tothom. A més, també podreu aprofitar per a conèixer els membres de la Junta de l'AMPA, xerrar amb ells compartir totes aquells dubtes i inquietuds que tingueu.

CAPgirem l'AMPA - 20:30h

“Capgirem l’AMPA” té com a objectiu ser un esdeveniment en el que la Junta de l’AMPA exposi els projectes en que es treballarà durant el curs 2018-19, s’aprovi la seva gestió i al mateix temps en el que pares i mares exposin a la Junta de l’AMPA les seves inquietuds, propostes, idees, ... per tal de fer una escola millor pels nostres fills i filles.

Quedeu doncs convidats a assistir-hi i fer del 5e Vespre de l’AMPA una jornada profitosa i divertida. Podeu trobar l'ordre del dia AQUI

PER QUE L’AMPA SOM TOTS!

A fi de realitzar una gestió més sostenible amb el medi ambient i els recursos necessaris, us demanem si podeu confirmar la vostra asisténcia (voluntari). En breu obrirem el formulari d'inscripció al final d'aquesta pàgina.

Entre tots construïm l’AMPA que volem!

Edicions anteriors

Xerrada 2017-2018

FERRAN LATORRE - www.ferranlatorre.com

“Del 8b als 8000 m. L’aventura d’atrevir-se”

Una vida dedicada a l’escalada, una vida dedicada a una vocació.

En Ferran, alpinista d'elit, ens farà un repàs de la seva carrera esportiva i com ha fet de la seva vocació una professió sense perdre l’esperit original: gaudir de la muntanya en la seva màxima expressió. Tota una vida plena de reptes amb la mirada posada en que res és impossible.

Una filosofia que podríem aplicar tots i totes nosaltres en la nostra vida.

Formulari d'Assistència