Engeguem!

Engeguem és la primera activitat familiar del curs que organitza l'AFA. Té com a objectiu acostar les famílies a la natura oferint un recorregut caminant des de l'escola fins a la Cadira del Bisbe (Premia de Dalt.)

El recorregut es divideix en dues etapes:

La primera des de l'escola fins a un punt del poble de Premia de Dalt i la segona des d'aquest punt fins a la cadira del bisbe.

La segona etapa es converteix en un recorregut per carrerons i boscos, animat segons la temàtica escollida i on viureu aventures entretingudes i divertides fins a arribar al punt final.

Un cop arribats a la Cadira del Bisbe, us espera un generós esmorzar i un munt d'activitats infantils per a passar el matí.

Sol celebrar-se a finals d'Octubre el que ens permet gaudir encara del bon temps. Qui s'apunta, sol repetir. Així que pren nota! T'esperem el proper mes d'Octubre per a gaudir del ENGEGUEM!

Engeuem! 2022 - Novetat!

Acompanya'ns pels carrers de Premià de Mar i Premià de Dalt cercant cercant les fites que ens portaran a una gran festa a La Cadira del Bisbe!

Engeuem! 2017

Vols saber com va anar en edicions anteriors? Aquí et deixem alguns moments divertits de la jornada.

Inscripcions Engeguem! 2022

Com a novetat aquest any per l'engeguem us proposem aprendre a orientar-vos per la muntanya. 🏔.

El recorregut estarà marcat per uns punts ( fites ) que haureu de trobar amb l'ajut de un mapa 🗺 i unes pistes🔎.

Petits i grans, us espera un matí ple de diversió🎉.

A continuació teniu la programació de l'Engeguem! 2022


Apunta't al següent fomulari abans del 19 d'Octubre i estigues atent a les novetats tan a la nostra pàgina de facebook com en aquesta mateixa web

Voluntaris Engeguem! 2022

Tens ganes de col·laborar en l'Engeuem d'aquest any! La Comissió Engeguem! et necessita. Omple el següent formulari tot indicant la teva disponibilitat. Un membre de la Comissió es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració