enrAMPAts

“El Cau de l’AMPA” no estarà acabat fins que sigui totalment accessible i per tant, aquest serà el nostre gran REPTE a partir d’ara.

Amb la participació de tota la comunitat engegarem la campanya “enrAMPA’t” per aconseguir els diners necessaris per fer de “El Cau” un espai lliure de barreres!


El Projecte

El projecte d’enrAMPAts ha sorgit de la necessitat de fer accessible el Cau de l’Ampa, ja que és un espai per a totes les famílies i degut a una barrera arquitectònica, això no és possible. Sabem que és un projecte de mitjà-llarg termini perquè implica un cost econòmic molt important, i una intervenció a nivell de obres força gran, però no volem que això sigui una barrera.

Qué cal fer?

De moment el que estem fent és recollir diners, vam iniciar la recollida de diners mitjançant la loteria de Nadal del 2017, que va ser tot un èxit, es van poder aconseguir 2500€ en total i va ser d’una manera solidaria i participativa. És una iniciativa que la repetirem de ben segur, ja que va ser molt ben acceptada per tothom. Però no ens volem quedar aquí, tenim idees per fer més coses i com sempre, estem oberts a propostes.

Projecte Solidari

Pensem que és un projecte solidari, però també és un projecte de principis. No podem acceptar de cap de les maneres que hi hagi famílies que no puguin accedir al Cau ,quan el Cau és per a totes les famílies de l’Ampa. I a més, que cada vegada li estem donant un ús més participatiu, fent xerrades, tallers, etc.

Passos a seguir

Estem buscant la millor solució per fer-ho, vam descartar l’accés per rampa, encara que això va donar el nom al projecte, i de moment la millor solució és un ascensor. Tenim ja pressupostos reals de varies empreses i estem oberts a qualsevol idea o intervenció per part de tothom, com ja hem tingut d’alguns pares de l’escola mateix. En breu presentarem la proposta a l’escola per tal de fer-la partícip ja que és, sens dubte, una millora de les instal·lacions de la pròpia escola.

Quin futur té?

L’enrAMPAts és un projecte viu que anirà bategant durant els següents curos, fent camí al costat dels altres projectes. Esperem poder anar aportant informació i esperem anar donant petits passos dia a dia amb l’ajut de tothom. Tots som Ampa i tots hem d’implicar-nos-hi.